tisdag 11 november 2014

ÅKIBS-FCH 6-9 (0-3,3-4,3-2)

Alla väntar på matchstart.
Idag var det FCH som stod på andra planhalvan. Det verkade som om killarna trodde att de blå/svart randiga hade vunnit matchen redan innan vi startat. Efter en nervös start får vi en utvisning efter 2,24. detta resulterar i mål direkt 0-1!  Helt plötsligt kör de över oss och perioden slutar 0-3. Efter lite peppning i pausen kommer ett helt nytt lag ut på planen. Nu börjar vi våga hålla i bollen och till och med få till några avslut på mål. 8,05 gör vi vårt första mål och alla inser att det faktiskt går att göra mål på dem om alla kämpar och håller sig till vår taktik. Perioden slutar 3-4. I denna pausen börjar killarna faktiskt tro att vi kan lyckas vinna. Tredje perioden blir en jämn tillställning men vi råkar ut för 2 utvisningar som straffar sig direkt mot ett bra lag som FCH. Vi vinner perioden med 3-2 men förlorar matchen med 6-9.
Jag tycker att när respekten för motståndarna släppte spelade vi bra och kämpade på . MEN, vi råkar ut för 4 utvisningar där motståndarna gör 3 mål! Vi måste hålla oss på planen om vi ska vinna matcher. Det är  bara att gratulera FCH till vinsten och ladda för nästa match!